יום שישי, 8 במאי 2015

פוסט ראשון

לאחר כל כך הרבה שנים שאני לומד וצובר ידע מאנשי מקצוע איכותיים וטובים שהייתה לי הזכות ברבות השנים ללמוד מהם, להחכים וליישם לא מעט טכניקות ומתכונים שהעבירו בירושה אליי ואחרי כל כך הרבה שנים שאני מנסה לשכנע את עצמי שזהו.... הגיע הרגע שאמצע את הזמן בין כל שלל הפרויקטים שאני לוקח חלק בהם, להעלות על הכתב את הידע שהצטבר, קודם כל עבורי (סוג של סיכום בייניים על מה שהשגתי עד היום) ואחר כך בשביל כל מי שבוערת בו התשוקה לדעת, ללמוד וליישם טכניקות מסורתיות ומודרניות בקונדיטוריה, פטיסרי והמטבח המולקולארי.

לאחר כל כך הרבה שנים הגיע הזמן ולכן מתחילים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה